CMCS – din leverandør af løsninger

Cmcs Aps er en virksomhed som leverer IT-løsninger og rådgivningsydelser, lidt ud over det normale.

Vi gør en dyd i at levere de ydelser som vores kunder gerne vil have. Vi ønsker ikke at være begrænset af de normale ydelser og kontrakter som kunder ellers kan blive mødt med.

Virksomheden blev startet på en idé om at tænke mere på den rigtige ydelse og leverance i stedet for at skabe begrænsninger og fraskrivelser af ansvar.

Cmcs opererer med et forretningsområde som udvikler og implementerer løsninger baseret på en standardiseret platform, som håndterer alle aspekter af hele levetiden af et sådan forretningskritisk IT-system.

Forretningssystemer betragtes generelt som IT Applikationer som alle helst ser var standard-løsninger, men hvor alle må indse at det ikke er tilfældet.

Der benyttes store summer på at tilpasse, implementere og drifte disse løsninger som ikke tilfører den værdi som de samlede omkostinger løber op i.

Cmcs leverer teknologi som håndterer såvel til pasninger, men også drift, test og viderer automatiske opgraderinger (inkl. tilpasninger) til et standard-system.

Cmcs er starte på baggrund af viden omkring og erfaring med en lang række forskellige forretningssystemer og projektforløb.

Baggrunden for Cmcs er:

  • Customizable
  • Manageable
  • Competetive
  • System

Det har vi i hvert tilfælde udtænkt efterfølgende. I praksis er firmanavnet opstået på baggrund af helt nære og familiære forhold. Det er forbogstaverne på stifterens 4 børn. Det er det som er vigtigt.