Med Contract Manager kan du håndtere, gemme og huske alle de aftaler og kontrakter du indgår og har indgået.

Alle aftaler med udlejere, lejere, leverandører, kunder, medarbejdere, ledere og andre interessenter uploades til databasen. Herefter tildeles rettigheder til hvilke brugere, som må have adgang til dokumentet.

Dokumentet i databasen beriges nu med information om vigtige datoer, som f.eks. udløbsdato, fornyelsesdato, opsigelsesdato m.m.

Dokumentet kan evt. også tilknyttes en økonomi-profil, som kan bruges til at godkende de fakturaer som måtte have med dokumentet at gøre.

F.eks. indgåes en aftale om en kopimaskine, inkl. service og et antal kopier. Dette er forholdsvis normalt og har naturligvis den konsekvens at leverandøren fremsender en faktura hver måned de næste 36 måneder. Hver eneste gang skal denne faktura manuelt godkendes. Med en økonomi-profil tilknyttet dokumentet, kan man evt. systematisk godkende bilaget på baggrund heraf. Alternativt kan økonomi-funktionen godkende bilaget direkte, og undlade at sende det i cirkulation til godkendelse.

Alt i alt, så er der ikke tvivl om hvor dokumentet befinder sig, hvem der har adgang til at læse det og hvilke konsekvenser det har for virksomheden.

Projektledelse

Med erfaring fra mange projekter kan Cmcs også hjælpe med at styre dit projekt i mål.

Dynamics 365 Business Central

Den nyeste version af det velkendte produkt Microsoft Dynamics NAV hedder nu Microsoft Dynamics 365 Business Central og kan også understøtte din forretning

Sikkerhed

Din IT sikkerhed er i disse tider af den største vigtigthed. Cmcs kan hjælpe med at gennemgå og opbygge dit setup.

Special-løsninger

Alle virksomheder er forskellige, og netop din forretning har måske en meget specifik viden, eller et produkt som gør jer unikke. Cmcs kan hjælpe med at sikre denne viden og udnytte den mest optimalt.

Microsoft Office 365

Med Microsoft Office 365 har hele virksomheden mulighed for at samarbejde på tværs af lokationer, lande, sprog etc. bare ved at bruge de standard-løsninger som Microsoft tilbyder

Contract Manager

Hold styr på de kontrakter og aftaler du indgår med adgangsstyring til hvem må se dem, hvornår skal vi reagere for ikke at binde os for endnu et år eller for at sikre at aftalen ikke udløber etc.